Author: E4E@MK

Најнови вести
E4E@MK

Повик за апликации

Проектот Образование за вработување во Северна Македонија Е4Е@mk го објавува третиот повик за апликации за 2019 година во рамките на Фондот за можности. Главната цел

More »
Најнови вести
E4E@MK

Феријална практика – подготовки за пилотирање

Работодавачите и наставници од средни стручни училишта учествуваа на ориентациона средба за пилотирање на феријалната практика. Се дискутираа обврските на учесниците и беа изработени планови

More »
Најнови вести
E4E@MK

Отворен ден – ученици и работодавачи

Повеќе од 100 ученици од завршните години од АСУЦ „Боро Петрушевски“ – Скопје учествуваа во интервјуа кои се спроведоа со работодавачи од машинската, електротехничката и

More »
Најнови вести
E4E@MK

Образовно рандеву 2019

Повеќе од 2000 ученици и наставници се дружеа и учеа едни од други на 14-тото Образовно Рандеву во ОСУ „Мирко Милески“, Кичево, каде што 46

More »
Најнови вести
E4E@MK

Меморандум за соработка за спроведување на заедничка медиумска кампања

Преку заемна соработка, проектот Образование за вработување во Северна Македонија (E4E@mk), Паладиум ЛЛЦ Скопје преку проектот на USAID North Macedonia за развој на деловниот екосистем,

More »
Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on vk
Share on twitter
Scroll Up
Големина на фонт
Креирај контраст