ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Проектот Образование за вработување во Северна Македонија (E4E@мк) вработува административен асистент (50% – скратено работно време).

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на македонски и англиски јазик, најдоцна до 15 март 2021 година преку е-пошта:  e4einfo@helvetas.org  со назнака ТС-02/21.

Преземи го деталниот опис на работните задачи и потребните квалификации.

Проектот ги замолува заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Најуспешните кандидати ќе бидат повикани на интервју.