ОГЛАСИ

ОГЛАС за вработување на технички советник за стручно образование и обука

Проектот Образование за вработување во Северна Македонија (E4E@мк) има потреба од вработување на технички советник од областа на средно стручно образование и обука. Заинтересираните кандидати

Прочитајте повеќе »

ВОНРЕДНИ ПРЕДЛОЗИ

Scroll Up