Author: E4E@MK

Lajmet e fundit

Thirrje për aplikime

Projekti Arsim për Punësim në Maqedoninë e Veriut E4E@mk shpall thirrjen e tretë për aplikime për vitin 2019 në kuadër të Fondit të Mundësive. Qëllimi

Lexo më shumë »
Lajmet e fundit

Randevu arsimore 2019

Më shumë se 2000 nxënës dhe arsimtarë shoqëroheshin dhe mësonin për njëri-tjetrin në Randevunë e 14-të arsimore në SHMK “Mirko Mileski”, Kërçovë, ku 46 shkolla

Lexo më shumë »