LAJME

Randevu arsimore 2019

Më shumë se 2000 nxënës dhe arsimtarë shoqëroheshin dhe mësonin për njëri-tjetrin në Randevunë e 14-të arsimore në SHMK “Mirko Mileski”, Kërçovë, ku 46 shkolla

Lexo më shumë »
Scroll Up
Madhësia e fontit
Krijo kontrast